TUGA ZA VELIKANOM / Torcida će se dirljivom gestom oprostiti od Olivera: 'Pozivamo sve navijače da dođu u bijelim košuljama'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Formirat će svečani špalir preko Rive sve do gata odakle će katamaran s Oliverovim tijelom krenuti za Korčulu

31.7.2018.
9:40
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Posljednji ispraćaj popularnog pjevača Olivera Dragojevića iz Splita bit će održan danas u crkvi Sv. Frane, a nakon čega će njegovo tijelo biti prevezeno preko Rive uz bakljadu i pjesmu prisutnih sve do luke u kojoj će lijes krenuti za Korčulu gdje će sutra biti pokopan. Također, cijelim putem povorku će pratiti zvonjava s kampanela Sv. Duje, a otočani od Hvara i Visa sa svojim brodicama isplovit će na otvoreno more i trubljenjem pozdraviti zadnju Oliverovu plovidbu.

Međutim, kako je Dragojević bio žestoki navijač Hajduka, nije trebalo ni sumnjati da će se Torcida od svog miljenika oprostiti dirljivom gestom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Čak 500 brodica od Hvara do Visa danas će ispratiti Olivera: 'Zatrubimo za njegovu posljednju plovidbu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelni ljudi te navijačke skupine danas su svojim pripadnicima uputili službeni poziv da u bijelim košuljama u 17 sati dođu ispred prostorija Kluba navijača.

"Sa Starog placa ćemo u 17.30 sati krenuti prema Rivi na posljednji ispraćaj Olivera Dragojevića, gdje ćemo s tugom i ponosom formirati špalir od crkve sv. Frane do gata Sv. Nikole kraj Lučke kapetanije, mjesta odakle će simbolično u 19.50 sati posljednji put Oliver isploviti katamaranom prema Veloj Luci", objavila je Torcida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo