petrov o presudi / 'Tragično je da je oslobođen ratni huškač i zločinac te jedan od arhitekata velike Srbije'

Tragično je da jedan od arhtekata projekta velike Srbije, ratni huškač i zločinac, koji je u više navrata pokazao svoju mržnju prema hrvatskom narodu, prođe bez bilo kakve osude na Haškom sudu, dodao je potpredsjednik Vlade

31.3.2016.
16:43
VOYO logo

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov u četvrtak je tragičnom ocijenio slobađajuću presudu Vojislavu Šešelju u Haagu ustvrdivši da je njome Haaški sud izgubio kredibilitet, a žrtve velikosrpske agresije svaku nadu da će "ruka pravde sustići najodgovornije" za zločine počinjene u Hrvatskoj i BiH.

"Haaški sud je s ovakvom presudom izgubio kredbilitet, a žrtve velikosrpske politike i agresije svaku nadu da će ruka pravde sustići najodgovnije, one koji su bili Šešeljevi istomišljenici, odobravatelji i sljedbenici velikosrpske agresije i na Republiku Hrvatsku i na BiH", reao je Petrov u Banskim dvorima u povodu oslobađajuće presude Međunardnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tragično je da jedan od arhtekata projekta velike Srbije, ratni huškač i zločinac, koji je u više navrata pokazao svoju mržnju prema hrvatskom narodu, prođe bez bilo kakve osude na Haškom sudu, dodao je potpredsjednik Vlade.

 "Žalosno je da je taj isti čovjek svojim skandaloznim ponašanjem više puta pokušao napraviti cirkus od Međunarodnog suda u Haagu, u čemu je s ovakvom presudom na kraju i uspio", poručio je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Raspravno vijeće Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY)je Vojislava Šešelja po svim točkama optužnice za ratne zločine u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo