omiljena tržnica / Trešnjevački plac zapušten i neuredan. Navodno s pet čistača popodne spali na dvojicu. Prodavači sami čiste...

Image
Foto: Robert Anić/Pixsell

Tržnica je u takvom stanju već tjednima, tvrdi jedan od prodavača koji ima zakupljenu klupu

29.8.2022.
8:48
Robert Anić/Pixsell
VOYO logo

Popularni Trešnjevački plac već je tjednima prilično neuredna i zapuštena, rekao je Silvije Devald, koji sa suprugom vodi OPG i dugogodišnji je zakupnik tržnog mjesta, odnosno klupe na Trešnjevci.

"Kap koja je prelila čašu je potpuno odustajanje od čišćenja placa. Tržnica već danima nije pometena, a Uprava tržnice tvrdi da nemaju radnika i da do daljnjega neće čistiti. Naravno, korištenje se i dalje naplaćuje u punom iznosu i ne nudi nam se nikakvo rješenje niti kompenzacija", rekao nam je Devald za net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On i drugi zakupnici svakoga jutra sami pometu prostor oko svojih klupa jer, kako kaže, ne žele dočekati kupce u neredu i prljavštini. No, dodaje, ima dosta klupa koje nisu zakupljene pa oko njih nitko ne čisti.

Neslužbeno se doznaje da je broj čistača na tržnici smanjen nakon odlaska ljudi, pa umjesto petorice čistača, tržnicu popodne čisti samo dvojica, iz uprave Tržnice Zagreb još nisu odgovorili što se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo