ZA SAV PROMET / Tunel Marjan se zatvara

Image
Foto: Ivo Caganj/PIXSELL

U petak se zatvara splitski tunel Marjan

10.4.2019.
11:39
Ivo Caganj/PIXSELL
VOYO logo

Od petka se na četiri dana za sav promet zatvara splitski tunel Marjan, a razlog tomu je redovno održavanje prometnica, izvijestili su u srijedu iz uprave grada.

U kratkom priopćenju navode da će u sklopu poslova redovnog održavanja prometnica u Gradu Splitu Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, redarstvo i mjesnu samoupravu će od 12. do 15. travnja 2019. izvršiti poslove pranja oplate, sanacije rasvjete, obnove signalizacije i popravka ventilacijskog sustava u tunelu Marjan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako će od petka, 12. travnja od 17 sati do ponedjeljka, 15. travnja do 5 sati tunel biti zatvoren, a promet vozila će se odvijati prometnicom oko Marjana. Mole se vozači da poštuju privremenu prometnu signalizaciju koja će se postaviti prije početka radova", poručili su iz Grada.

Tunel Marjan je u središtu Splita, u gradskom kvartu Spinut, a izgrađen je prije točno 40 godina prije negoli su u tom gradu započele Mediteranske igre. Dug je 870 metara, dnevno kroz njega prođe oko deset tisuća vozila, a još nema uporabnu dozvolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo