NIŠTA OD KUPANJA / Turisti htjeli skratiti put do plaže pa zapeli na litici kod Makarske, HGSS objavio detalje

Image
Foto: HGSS Stanica Makarska

Odmah po dojavi na teren je izašlo pet spašavatelja od kojih trojica pristupaju spuštanjem niz 25 metarsku liticu, dok ostala dvojica organiziraju pristup s mora, priopćili su iz HGSS-a

8.9.2022.
9:09
HGSS Stanica Makarska
VOYO logo

Pripadnici makarskog HGSS-a su jučer u 17 sati i 23 minute dobili dojavu od strane turističke agencije da su gosti, strani državljani, želeći skratiti put od plaže prema glavnoj prometnici, "zapeli" u litici iznad plaže na Nugalu.

Odmah po dojavi na teren je izašlo pet spašavatelja od kojih trojica pristupaju spuštanjem niz 25 metarsku liticu, dok ostala dvojica organiziraju pristup s mora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unesrećeni su zatečeni dehidrirani i u stanju šoka te su nakon zbrinjavanja spušteni uz pomoć užeta do najbliže pozicije odakle ih preuzima ekipa s privatnim mobiliziranim plovilom te ih transportira do lučice u Tučepi, odakle su dalje transportirani do hotela u kojem su smješteni, poručili su iz HGSS-a.

"Ovim putem zahvaljujemo prijateljima naše Službe koji uvijek nesebično stavljaju na raspolaganje svoje resurse HGSS-u", poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo