sramotan incident na rabu / Turisti na djelu uhvatili cijelu obiteljsku bandu koja pljačka kupače na plažama?

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Neugodan događaj kojem su svjedočili mnogobrojni turisti dogodio se u subotu oko 13 sati na plaži Livačina u Loparu na otoku Rabu

31.7.2016.
16:16
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

"Činili su se tako dragi ljudi, tipična obitelj kakvu često viđate u našim priobalnim mjestima kako uživa u godišnjem odmoru. Domaći ljudi, otac, majka i kći predadolescentskog uzrasta, čini mi se da bi mogla imati 13-14 godina", ispričao je izvor za portal Riječanin, koji je jučer na plaži Livačina prisustvovao jednom sramotnom, a za oštećene turiste iz Češke sigurno traumatičnom iskustvu. 

Naime, primijetio je komešanje na plaži, a potom i utkrivanje jednog momka i djevojčice kojoj je moglo biti 13-14 godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenutku momak je podigao svoj novčanik u zrak i rekao kako ga je djevojčica opljačkala. Tada se ona, zajedno s roditeljima koji su u međuvremenu pristigli, dala u bijeg - ona prema obližnjoj šumi, roditelji prema svome automobilu.

No njihov plan bijega osujetili su djelatnici obližnjeg ugostiteljskog objekta. Jedan od njih potrčao je za djevojčicom, a drugi je pratio roditelje do auta, piše Riječanin

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su do dolaska policije zapriječili svojim vozilom i tijelima vozilo roditelja osumnjičene djevojčice. Rapska policija stigla je vrlo brzo te su oštećeni turisti i osumnjičena obitelj prevezeni u policiju postaju. 

Modus operandi osumnjičenika i njihov zajednički pokušaj bijega upućuje na činjenicu da je riječ o ljudima s razrađenim načinima ponašanja u sličnim situacijama te da je vjerojatno riječ o bandi koja organizirano 'operira' po jadranskim plažama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu priču pročitajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo