nova suradnja / Tvrtka Span novi je korporativni partner udruge 'RTL pomaže djeci'

Image

Udruga „RTL pomaže djeci“ je tijekom svog dosadašnjeg rada pomogla više od 700 tisuća djece direktnih korisnika u više od 280 projekata diljem Hrvatske

5.6.2021.
20:10
VOYO logo

Tvrtka Span, jedna od vodećih hrvatskih kompanija u pružanju profesionalnih usluga dizajna i razvoja informacijskih sustava i tehničke korisničke podrške, novi je korporativni partner humanitarne udruge „RTL pomaže djeci“, koja već 15 godina pomaže realizirati projekte raznih neprofitnih organizacija diljem Hrvatske koja skrbe o djeci.

Span ima snažno razvijen segment društvene odgovornosti pa se tako suradnja s udrugom „RTL pomaže djeci“ te konkretno projekt pomoći Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice u potpunosti uklapa u njihovu kompanijsku kulturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Iako je Span angažiran na gotovo svim područjima, rekla bih da nam je fokus najviše na pomaganju djeci pa je tako i ova suradnja logičan put za nas. Projekt za pomoć Krapinskim Toplicama, odnosno opremanje njihova Kabineta za robotiku, raduje nas prvenstveno zbog činjenice što će uskoro sva djeca dobiti priliku za ovakvu vrstu rehabilitacije u sklopu obaveznog zdravstvenog osiguranja. Naš ured u Ljubljani već je dugi niz godina partner Centru za Rehabilitaciju Soča, pa nam je drago što Span može pomoći još jednoj specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju. Osim zdravstva, djeci pomažemo i kroz podržavanje brojnih STEM udruga koje rade s njima i pritom postižu sjajne rezultate, a dobar dio naših sponzorstava te donacija okrenut je i potpomaganju manje prominentnih dječjih sportova koji ne primaju izdašne financijske injekcije, a za razvoj djece puno znače. Nakon razornih potresa u Petrinji naš je angažman također bio okrenut u tom smjeru, kroz stipendije za djecu i mlade u sustavu školovanja i donacije računalne opreme,“ izjavila je Antonija Kapović, direktorica Ljudskih potencijala i članica Uprave Spana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Uprave RTL-a Marc Puškarić iskazao je svoje zadovoljstvo što je tvrtka Span, inače partner vodećih svjetskih IT kompanija, odlučila udružiti snage s udrugom „RTL pomaže djeci“ te na taj način ostaviti zalog za budućnost onima na kojima svijet ostaje.

„Ponosni smo što je tvrtka Span postala novi korporativni partner naše Udruge te što ćemo zahvaljujući njima, kao i građanima koji već 15 godina neumorno pomažu u realizaciji naših projekata, moći nastaviti ispunjavati naš cilj da djeci diljem Hrvatske na neki način učinimo djetinjstva ljepšim. Projekata je puno, a sreća kad uspijemo izmamiti osmijeh na dječja lica, što ćemo sada raditi i u partnerstvu sa Spanom – naša je najveća nagrada“, istaknuo je Puškarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga „RTL pomaže djeci“ je tijekom svog dosadašnjeg rada pomogla više od 700 tisuća djece direktnih korisnika u više od 280 projekata diljem Hrvatske i na tome ne misle stati, a korporativno partnerstvo s tvrtkom Span uvelike će pomoći u toj misiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo