HIPERAKTIVNI GRADONAČELNIK / U čemu je tajna Bandićeve političke dugovječnosti?

Ni gafovi, ni afere, ni ishitrene izjave, baš ništa mu nije uspjelo oslabiti rejting! Milana Bandića građani ili kritiziraju, ili kuju u nebesa. Jednima nije jasno kako u jednom danu uspijeva biti na deset različitih mjesta, i to sve pred kamerama, druge baš to oduševljava. Pokušali smo istražiti u čemu je tajna njegove političke dugovječnosti!

21.5.2013.
18:20
VOYO logo

Da se pita zagrebačkog gradonačelnika MilanaBandića, Zagreb bi izgledao ubrzano.

"Ja sam vam kao ferarri koji pređe milijune kilometara. Ja trčim maraton, ja sam trkač na duge pruge", često je govorio Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer za njega samog nema stajanja. Od trenutka kada otvori oči, pardon od kada se upale kamere, on kreće u napad. U dva ujutro u Mostaru u posjetu bolesnoj majci, a već u sedam u Zagrebu na atletskoj stazi. Slavlje velike prednosti uoči drugog kruga na lokalnim izborima ne dolazi u obzir!  

"Sava i dalje teče prema Brodu. Ja to svima kažem. Treba ostati dostojanstven", kaže gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ponekad ni to nije lako. Plesao je on i s lopatom i s kistom. A kad ni to nije pomoglo, odlučio se na izvanredne mjere.

Ipak, život je uvijek slađi uz malo fine torte, pa čak i tanjur graha. Ako ne utaži glad, prikupit će barem pokoji bod na izborima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni pad Milana Bandića kada je u Bosni i Hercegovini bio odlučan u polaganju cvijeća na spomenik. Unatoč opetovanom padu, on je izuo cipele i četveronoške položio vijenac.

Budno oko javnosti nije spavalo ni na Gornjem gradu kada je ukorio svoje djelatnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva sreća što je fontana riječ koja se i na engleskom kaže slično. Nadamo se samo da je Bandiću netko preveo brojku od 18 milijuna kuna, koliko su stajale ove zagrebačke.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo