I DALJE GORI / VIDEO U Istri lokaliziran jedan od tri požara! U pomoć pozvani kanaderi

Image
Foto: Facebook / Vatrogasci 193

Požar kod Peroja lokaliziran je u 14:45, a trenutno se vrši dogašivanje

14.8.2022.
16:54
Facebook / Vatrogasci 193
VOYO logo

Požar između Zračne luke Pula i sela Muntić, koji je planuo nešto prije podneva, gasi 20 vatrogasaca uz pomoć lokalnih snaga i dva Air Traktora. Zbog požara kod sela Štokovci u pomoć su pozvani kanaderi, a treći požar, kod Peroja, lokaliziran je, izvijestili su vatrogasci.

Dojava o požaru otvorenog prostora između Zračne luke Pula i sela Muntić stigla je oko podneva, a trenutno je opožarena površina od oko 20 hektara. Gasi ga 20 vatrogasaca s devet vatrogasnih vozila JVP-a Pula te sva dobrovoljna vatrogasna društva s Puljštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požar kod sela Štokovci gasi 27 vatrogasaca s 13 vatrogasnih vozila iz javnih vatrogasnih postrojbi Pule, Rovinja, Pazina i Buzeta te dobrovoljna vatrogasna društva s područja Puljštine i Rovinjštine. U pomoć su pozvana i tri kanadera. Opožarena površina još nije procijenjena, izvijestila je Hrvatska vatrogasna zajednica.

Požar kod Peroja lokaliziran je u 14:45. Na terenu je 12 vatrogasaca s pet vatrogasnih vozila JVP-a Pule te dobrovoljna vatrogasna društva Fažana, Vodnjan, Peroj i Medulin. Trenutno se vrši dogašivanje, a opožarena površina je oko dva hektara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo