UKAZUJU NA NEPRAVILNOSTI / U Kujundžićevom stožeru imaju brojne pritužbe

Nakon što je po izlaznim anketama Milan Kujundžić dobio tek nešto više od 5 posto glasova, u njegovom stožeru su najviše govorilo o brojnim problemima i nepravilnostima na izbornim mjestima.

28.12.2014.
19:38
VOYO logo

Pred kamere RTL-a iz Kujundžićevog stožera stigao je Ivan Krstić, voditelj kampanje, odnosno glasnogovornik predsjedničkog kandidata Hrvatske zore.

"Ne vjerujem da su to stvarni rezultati, izlazne ankete su ograničenog dosega, mnogi ne žele reći za koga su glasovali. To održava dosadašnji tijek kampanje, razne ankete, u njih ne vjerujemo, one projiciraju želje onih koji su ih naručili. Vjerujem kada stignu pravi rezultati tijekom večeri, da će brojke biti sasvim drugačije", nadaju se u Kujundžićevom stožeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Krstić je u prvoj reakciji na izlazne ankete htio ukazati i na brojne probleme na biralištima, odnosno nepravilnosti na koje će sasvim sigurno ukazati Državnom izbornom povjerenstvu.

"Od ranog jutra su problemi počeli, nije mi zašto gospodin Hrvatin inzistira da se radi o snježnoj idili danas kad mu cijeli dan šaljemo brojne pritužbe. Dakle, od samog početka u 7 sati naši promatrači nisu mogli pristupiti izbornim mjestima, to im je bilo onemogućeno... Za to vijreme su se tamo prebrojavali listići, za to vrijeme su se mogle obaviti razne zlouporabe ako je to netko doista htio, a htio ili ne htio , vidimo da je prostora za to bilo koliko ste htjeli počevši od toga da na većini mjesta gdje su prebrojani listići, ima 20 posto manje listića nego što je ima broja birača...", ukazao je glasnogovornik Milana Kujundžića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo