SDP UZVRAĆA ŠEFU HDZ-a / 'U nedostatku ideja i programa, Karamarko se služi opasnom retorikom'

Image
Foto: PIXSELL

SDP je oštro osudio te neprimjerenom i opasnom ocijenio poruku predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sa subotnjeg predizbornog skupa u Makarskoj kako HDZ i njegovi koalicijski partneri moraju na državnoj razini 'demolirati ovu vlast'.

26.5.2013.
14:32
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - "Socijaldemokratska partija Hrvatske oštro osuđuje poziv predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka upućenog sinoć s predizbornog skupa HDZ-a u Makarskoj kako 'na državnoj razini moramo demolirati ovu vlast'. Smatramo takvu retoriku, makar ona bila primijenjena u predizborne svrhe, neprimjerenom i opasnom", navode iz SDP-a u priopćenju.

Ističu kako ne osporavaju Karamarkovo pravo da u svojim nastupima napada političke protivnike i medije, ali da su dužni reagirati na poziv za "demoliranje vlasti" koja je legitimno izabrana u zemlji koja je na pragu ulaska u Europsku uniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadasve je žalosno da gospodin Karamarko u nedostatku sučeljavanja s političkim protivnicima, na lokalnoj i državnoj razini, na području ideja, rješenja i programa, pa i argumentirane kritike, kukavički pribjegava ovakvoj retorici pozivajući zapravo na izvaninstitucionalno rušenje silom i nasiljem", zaključuje u priopćenju SDP-ov Ured za odnose s javnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo