MATE PRLIĆ / U neredima s navijačima uhićen i suosnivač Dalmatinskog portala: 'Spavao je. Probudilo ga je ludilo, strka'

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Na Dalmatinskom portalu potvrđena je informacija o uhićenju njihovog suosnivača

24.5.2022.
17:03
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

Da, istina je. U noći sa subote na nedjelju nakon nereda na autocesti priveden je i Mate Prlić, suosnivač Dalmatinskog portala. Naravno da je prvi dojam nevjerica, jer svatko tko ga poznaje zna da nema šanse da bi on negdje na autocesti nekoga napao i slično. Logično je tek pitanje: kako je onda završio u pritvoru, piše Blaž Duplančić u svom komentaru 'Duplin osvrt', objavljenom danas na Dalmatinskom portalu.

Kako piše Duplančić, kad su došli do mjesta incidenta, Prlić je spavao u autu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Probudilo ga je ludilo, strka, upaljene baklje. Potom su izašli iz vozila i naletjeli na opći metež, nakon kojega se dio vratio u auto, a Mate ne. U vozilu mu je i mobitel ostao. Ono najžalosnije jest da su nastradali brojni koji nikoga nisu ni takli, niti su nereda vidjeli. Naplakali su se od suzavca, a nemali broj ih je, što i snimke potvrđuju, dobio i pendrekom. Tek tako, naletjeli su na pogrešno mjesto u pogrešno vrijeme. Ne želim pravdati nikoga ako je iz čista mira napao policajce, ali u ovom slučaju je sto posto istina da su dobili batine sasvim nedužni ljudi", piše dalje Duplančić. Navodi i da je riječ o moralnoj vertikali, a možda i najispravnijoj osobi koju je ikad upoznao.

Image
tužiti će policiju? /

Policija i dalje traga za navijačima; Torcidaš: 'Jednom su već pucali u nas, ali samo u zrak…'

Image
tužiti će policiju? /

Policija i dalje traga za navijačima; Torcidaš: 'Jednom su već pucali u nas, ali samo u zrak…'

Duplančić piše i da je kroz život upoznao i glavnog ravnatelja policije te da su zajedno bili nogometni suci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo se nismo sreli, ali pamtim ga kao pozitivnu i prilično elokventnu osobu. Ali, Nikola dragi, koliko si uistinu upoznat sa zbivanjima i postupanjima na terenu? Ponavljam, ne tvrdim da policajci ranije nisu bili napadnuti i ugroženi, zapravo i ne znam konkretno što se na početku svega dogodilo, ali važno je i ono kasnije - jesu li nadrljali i nedužni ljudi koji su poslije naišli? I sada im je određen istražni zatvor", piše Duplančić pa navodi: "Na slikama vidimo da on i ne pokriva glavu - nema zašto jer je ispravan".

Cijeli tekst objavljen je na Dalmatinskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo