ugrozili ljude / U Omišu se jučer dogodila bizarna nesreća zbog miniranja stijena, svjedok za RTL: 'To je bilo puno nebo kamenja'

Jedan od vlasnika kojemu je načinjena šteta, Matko Mimica bio je večerašnji gost RTL-a Danas

28.4.2021.
19:20
VOYO logo

Nesvakidašnja nesreća dogodila se jučer u Omišu. Prilikom miniranja stijena, oštećene su kuće i automobili u blizini.

Kamenje je, prema riječima mještana, letjelo posvuda pa je puka sreća da nema ozlijeđenih. Inače, u tom dijelu su u tijeku radovi na omiškoj obilaznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
kiša kamenja /

VIDEO Kod Omiša minirali stijene. Kamenje je padalo na cestu, oštećeni su automobili i kuće

Image
kiša kamenja /

VIDEO Kod Omiša minirali stijene. Kamenje je padalo na cestu, oštećeni su automobili i kuće

''Imamo nešto malo napuknuća na kući, ali nešto sitno i kamenje je dosta vrcalo tako da je moj auto dobilo jedan lagani udar, ali manje više je sve ok'', rekla je Nikolina Brstilo.

Radi se o manjim materijalnim oštećenjima na jednom ili dva vozila i u principu ta sva oštećenja bit će refundirana s obzirom da su radovi osigurani'', kazao je Marino Ožbolt, predstavnik izvođača radova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim procjenama, šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Predstavnici izvođača radova odmah su jučer otišli do vlasnika oštećenih objekata, također su i danas napravili tu procjenu štete.

Jedan od vlasnika kojemu je načinjena šteta, Matko Mimica bio je večerašnji gost RTL-a te je opisao kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Prije svega hvala Bogu da nikom nije ništa, što smo svi živi. Ja sam sadio pome, tu se puca cijeli dan, ništa strašno i to smo svi navikli. Odjedanput kad je puklo dignem glavu, pogledam, to je bilo puno nebo kamenja i sad gledam: hoću lijevo ili desno, hoću skakati sa zida...Na terasi mi je bila žena, vidim da diže stol i baca na sebe'', ispričao je.

''Samo je malo puknula terasa, mislim da će biti u redu da će oni to sanirati, ljudi su ok...Znate što, svakome se to može dogoditi, to je tako u životu. Ispod je puknula terasa, nadam se da će to riješiti i da će biti u redu'', rekao je Mimica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, kaže, djeca su bila u školi. ''Ne znam što bi bilo, o tome ne želim ni misliti. Padalo je kamenje kao u filmu, strava'', rekao je Mimica.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo