Usred Samobora / U šetnji sa psima doživjela napad, vlasnik psa koji ju je napao: 'Koji k***c vrištiš bez razloga'

Image
Foto: Tea Šegota
Image
Foto: Tea Šegota

Tea Šegota traži bilo kakvu informaciju o čovjeku koji je samo pobjegao glavom bez obzira

6.7.2019.
11:51
Tea Šegota
VOYO logo

Tea Šegota je 4. srpnja oko 7 sati i 40 minuta šetala sa svoja dva psa, oba pasmine američki staford, na povodcu, kroz ulicu Janka Draškovića u Samoboru, kada ju je nepoznati pas napao i ugrizao za koljeno. 

"U jednom trenutku primijetila sam velikog psa žute boje kako trči prema nama te vlasnika koji za njime hoda. Prvo sam se okretala i tražila ima li dvorište u koje bih se mogla skloniti, međutim pas je u nekoliko sekundi dotrčao do nas, krenuo na mene, tj. primio me za desno koljeno. Međutim, prije nego je stigao ugristi (ostale su 2 male ranice od zuba) mlađi pas (Seth, 5 godina) je reagirao i odgurao ga na lijevu stranu. Pas je tada krenuo napadati Setha te je u tom trenutku Capo (moj stariji pas) također odreagirao te su ga obojica napala", ispričala je Tea za Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba psa stala su u Teinu obranu

Jasno nam je dala do znanja da su njeni psi reagirali tako jer su branili nju. Međutim, ono što je uslijedilo još je gore. Vlasnik psa je došetao do njih, te je počeo vući Setha za povodac. Teini psi su i dalje imali povodce na sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dižući ga u zrak i bacajući na pod, u tom je trenutku omogućio svom psu da ga primi za vrat, dok je starijeg psa udarao. Pokušala sam maknuti psa sa Setha te me čovjek u tom trenutku odgurnuo s obje ruke uslijed čega sam pala i ozlijedila oba koljena i lakta", kazala je Tea. 

"Koji k***c se dereš, glupačo! Koji k***c vrištiš bez razloga! Nije ti ništa!"

Dodala je kako je vlasnik tog drugog psa uhvatio svojeg psa te ga krenuo odvlačiti. Tea je u itom trenutku uhvatila svoja dva pasa. Napomenula je kako su se oni umirili u trenutku kada je vlasnik maknuo svog psa na manju udaljenost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada se počeo derati na mene, citiram: 'Koji k***c se dereš, glupačo! Koji k***c vrištiš bez razloga! Nije ti ništa!'. Od panike nisam mogla udahnuti i smiriti se te sam sjela na pod kako se ne bih onesvijestila. Čovjek se okrenuo i počeo bježati, na što sam mu rekla da mi pas krvari te treba veterinarsku pomoć. Nije se niti okrenuo nego mi je samo uputio srednji prst", kazala nam je Tea. 

Tada je nazvala 112. Nakon gotovo sat vremena. kaže, stigla je policijska patrola te uzela izjave. Nakon toga je Seth odveden veterinaru gdje su mu rane sanirane. Dobio je antibiotik kako ne bi došlo do upale. (račun je iznosio nešto više od 350 kuna). Nakon toga, Tea je otišla u Dom zdravlja u Samoboru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Tea Šokota
Image
Foto: Tea Šokota

Napad psa, Samobor, pomoć, američki staford, ozljede

(Tea Šegota)

"Na hitnom prijemu su me odbili i rekli kako oni ovdje ne primaju nego se samo bave pozivima te me uputili osobnom liječniku. S obzirom na to da nemam zdravstveno osiguranje, osobnog liječnika opće prakse nemam, što sam gospođi na hitnom prijemu i rekla te me uputila doktoru obiteljske medicine u istome Domu zdravlja. Doktor me pregledao i napisao izvještaj za policiju, a medicinska sestra mi je dezinficirala rane, zamotala desno koljeno te me cijepila protiv tetanusa (račun je iznosio 135 kuna)", ispričala je Tea u razgovoru za Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek je crne kose, visok, jak (ne debeo)"

U subotu još mora doći na prematanje povoja i ako se ne nađe vlasnik ,tj. pas, morat će preventivno primiti i cjepivo protiv bjesnoće. 

"Čovjek je crne kose, visok, jak (ne debeo). Pas je žut, odrezanih ušiju, s crnim oko očiju i njuške, mješanac staforda i doge canario. Susjedi oko nas kažu da dotični šeće stalno kroz ovu ulicu, ali pretpostavljam da će ju nakon ovoga vjerojatno izbjegavati", kazala je na kraju Tea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako imate bilo kakve informacije, molimo vas da se javite. To možete učiniti ili preko portala Vijesti.hr ili se javite Tei osobno na njen Facebook profil. 

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo