Prilikom kontrole na granici / U Slavonskom Brodu spriječeno krijumčarenje 35 kilograma marihuane u Hrvatsku

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija i carina na graničnom prijelazu Slavonski Brod spriječili su unos 33,53 kilograma marihuane tržišne vrijednosti oko 500 000 kuna.

30.6.2017.
14:05
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Policija i carina na graničnom prijelazu Slavonski Brod spriječili su u četvrtak unos 33,53 kilograma marihuane koju je u Hrvatsku pokušao unijeti 35-godišnji državljanin Crne Gore, izvijestila je brodsko-posavska policija u petak.

Prilikom kontrole osobnog automobila crnogorskih nacionalnih oznaka u četvrtak oko 7,30 sati policajci i carinici uočili su preinake na vozilu što je potaklo sumnju nju da se prevozi krijumčarena roba. Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, obavljena je pretraga vozila i u prostoru ispod sjedala vozača i suvozača pronađeno je 35,53 kilograma opojne droge marihuane, zapakirane u 64 paketa, rekla je na konferenciji za novinare glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaplijenjena droga bi prema neslužbenim procjenama na tržištu krijumčarima donijela oko 500.000 kuna. U policiji procjenjuju da marihuana dolazi iz trećih zemalja i da je bila namijenjena tržištu zapadne Europe.

To je treći ovogodišnji slučaj u kojem veće količine marihuane preko graničnog prijelaza u Slavonskom Brodu u Hrvatsku pokušavaju unijeti državljani Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik policijske uprave Ante Zovak podsjetio je kako je u 2017. godini na području te uprave između ostalog zaplijenjeno 250 kilograma marihuane i 10 kilograma heroina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo