glavna oreščaninova uzdanica / U Splitu je kao doma: Brazilac Jairo za RTL otkrio kako se snalazi u Hajduku i što očekuje u novoj sezoni

U lovu na prve trofeje Bijelih nakon šest godina ključan čovjek bit će Brazilac Jairo

29.6.2019.
19:58
VOYO logo

Nije prošla ni godina dana, a Brazilac Jairo u Splitu se, kaže, osjeća kao kod kuće. Vidjelo se to i na igrama pa se nakon kratke prilagodbe prometnuo u glavnu uzdanicu Siniše Oreščanina.  

"Svi su me primili jako dobro, suigrači, i svi ostali. Osjećam dobru atmosferu u svlačionici i gradu", kazao je za RTL Jairo de Macedo da Silva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To mu je, kaže, ojačalo samopouzdanje i pomoglo da bude jedan od najzaslužnijih za Hajdukov plasman u Europu. U 38 nastupa upisao je 13 golova i 9 asistencija. Skroman, ali ambiciozan Jairo ima velike snove za iduću sezonu. 

"Želimo ući u skupine Europske lige, sigurni smo da to možemo učiniti. U domaćem prvenstvu cilj je, kao i svakom velikom klubu kao što je Hajduk, biti prvak. Minimum su kvalificije za Ligu prvaka iduće sezone, a za to moramo osvojiti drugo mjesto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će teško to ostvariti, ali barem je melem za uši navijača Hajduka koji trofej dugo čekaju.

Baš zato što uvijek daje sve od sebe postao je miljenik navijača i sugirača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iduće sezone želimo biti bolji od sebe samih. Ako tako bude, naravno da možemo biti bolji i od svojih protivnika. U zadnjem dijelu sezone bili smo odlični. Ako tako nastavimo, bit ćemo još bolji", kaže Jairo.

Već sada Jairo se prometnuo u najboljeg Brazilca koji je igrao u Hajduku. Ako ovako nastavi i  idućih godina, možda se približi i najboljim Brazilcima HNL-a.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo