Iščekivanje rezultata / U Stožeru Grabar-Kitarović rano je postalo veselo: 'Ja kad sam volio Srbiju, živio sam u Beogradu'

'Pozdravljam domovinsku i iseljenu Hrvatsku. Pobjeda je naša!'

5.1.2020.
18:56
VOYO logo

U 19 sati zatvorena su birališta, a RTL je objavio izlazne ankete prema kojima Zoran Milanović vodi. 

No u Stožeru Kolinde-Grabar Kitarović veselo je postalo već u 18 sati kad su se ljudi počeli okupljati. Jednog gospodina malo su ponijele emocije i nije odolio dati izjavu medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Diže tri prsta, brate mili, prvi svibanj kad bude, oni mašu zvijezdu petokraku. Koju sam se ja borio, koji su moji ginuli dečki za ovu Hrvatsku. E, to ne volim! Ali katolik sam, opraštam. Opraštam", rekao je. 

A kad je upitan otkud je, odgovorio je: "Ne znam ni ja, ja sam Hrvat, katolik. Moja je zemlja Hrvatska. Eto. Ako treba ja ću reći, otišao sam iz Beograda da branim svoju Hrvatsku. Dok sam volio Srbiju, živio sam u Beogradu. Onog trenutka kad je Srbija napala moju zemlju, oni su rekli: 'Ajmo da napadnem ja Vukovar', ja sam rekao: 'Prijatelji, doviđenja'. Ja na poziv Tuđmana vraćam se i normalno, odmah, prvi dan sam pristupio Hrvatskoj vojsci. Ne stidim se toga, radostan sam. Pozdravljam domovinsku i iseljenu Hrvatsku. Pobjeda je naša!", rekao je gospodin iz prvog reda koji se nije predstavio. Nakon govora zaštitari su ga izveli iz dvorane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li se vratio, ne znamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo