NAKON DVIJE GODINE / U zagrebačkoj Areni počeo peti sajam InDizajn: 'Popunili smo sve štandove, puno je noviteta'

'Cijene su zbog poskupljenja nešto otišle gore, ali ono što je dobro je da se nalaze sajamski popusti', kazala je MIrjana Mikulec

23.9.2022.
20:12
VOYO logo

Nakon dvije godine pauze, u zagrebačkoj Areni počeo je 5. sajam InDizajn. Sudjeluje 80-ak izlagača, najboljih u svim segmentima opreme za interijere. Tradicionalno, održavaju se i kreativne radionice, Bazar s rukotvorinama domaćih dizajnera, stručna predavanja, umjetnička izložba te Humanitarni buvljak. Cijeli iznos od prodaje predmeta domaćih zvijezda ide za udrugu Nismo same, a cilj je prikupiti novac za taksi prijevoz žena oboljelih od raka na kemoterapiju.

U Areni Zagreb, gdje se InDizajn održava bila je i RTL-ova Maja Oštro Flis koja je razgovarala s Mirjanom Mikulec, dizajnericom interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od 80 izlagača, večeras je u Areni.

"InDizajn se vratio na 5.000 kvadrata. Popunili smo sve štandove, puno je noviteta. Jako smo sretni i uzbuđeni zato što je stvarno neočekivano i istom se nadamo i za vikend", kazala je Mirjana Mikulec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirala je što to posjetitelji traže.

Image
savjeti zlata vrijedni /

Mirjana Mikulec savjetuje kako organizirati ugradbeni ormar

Image
savjeti zlata vrijedni /

Mirjana Mikulec savjetuje kako organizirati ugradbeni ormar

"Posjećuju školu za dizajn da vide postati dizajner do toga da žele opremati stanove, kuće, vikendice. Kažu da pronalaze toliko inspiracije zato što nas nije bilo dvije godine", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dala je par savjeta što je ove godine in te kakve su cijene.

"Skandinavski stil nam je malo otišao out. Izraženo je jako puno boja. Uvijek je prisutan taj mix stilova", kazala je Mikulec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijene su zbog poskupljenja nešto otišle gore, ali ono što je dobro je da se nalaze sajamski popusti koje se nadam da će svi ugrabiti i s tim si olakšati budžet", dodala je.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo