nisu zaštitili dizajn? / U Zagrebu već krenule jeftine kopije plavih gradskih vreća za smeće? 'Ovo se pojavilo jutros na tržnici'

Image
Foto: Twitter

Vrećice na fotografiji izgledaju jednako kao one koje će prodavati Grad Zagreb

25.9.2022.
22:40
Twitter
VOYO logo

Zagrepčani će od 1. listopada miješani otpad morati bacati isključivo u plavim 'ZG vrećicama', koje ovisno o veličini, koštaju dvije, četiri i osam kuna. Vrećice će biti volumena 10 litara, 20 litara i 40 litara, što znači da će koštati 20, 40, 80 kuna za deset komada

Te bi vrećice trebale bi biti u prodaji na više od 500 mjesta u gradu, uključujući trgovine, trgovačke centre, kioske i poslovnice Zagrebačkog holdinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih se dana se po društvenim mrežama širi glasina kako Zagreb nije zaštitio dizajn svojih vrećica te da su počele izrađivati privatne kompanije i naplaćivati po manjoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je zastupnik gradske skupštine Renato Petek objavio fotografiju tih vrećica za koju tvrdi da je snimljena jutros na zagrebačkoj tržnici.

Vrećice na fotografiji izgledaju jednako kao one koje će prodavati Grad Zagreb, a cijena na njima je 15 kuna za paket od 10 litara, 25 za 20 litara i 40 za 40 litara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zanimljiv se proizvod pojavio jutros na tržnici. Kažu mi pristuni, ide k’o halva”, napisao je Petek uz fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo