'ILUZIJA DEMOKRACIJE' / Učenik oduševio na natjecanju: majicom s natpisom poručio što misli o demokraciji u Hrvatskoj

Image
Foto: ezadar

Jjedan od nagrađenih učenika je na primanje u Dom županije stigao u majici s porukom 'Illusion of democracy' iliti 'Iluzija demokracije'

14.6.2017.
16:30
ezadar
VOYO logo

Župan Božidar Longin primio je danas u nazočnosti svojeg zamjenika Šime Mršića i pročelnika UO za društvene djelatnosti Ivana Šimunića, učenike osnovnih i srednjih škola te Glazbene škole Blagoje Bersa koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta ili sudjelovali na državnim natjecanjima u kojima nema rangiranja, piše ezadar.

„113 je razloga što se i danas u Domu Županije nalaze učenici i mentori. Da, upravo toliko se osnovnoškolaca i srednjoškolaca Zadarske županije vratilo u svoje škole s osvojenim jedinim od prva tri mjesta na državnim natjecanjima", rekao je danas na primanju župan Božidar Longin i čestitao učenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječi pohvale i potpore uputio mentorima, koji su svojom pronicljivošću stručnjaka i pedagoga, otkrili ove mlade talente te ih s velikom požrtvovnošću i razumijevanjem potaknuli da svoj talent oplemene marljivošću i upornošću. „Kao župan ove Županije, ali prije svega kao čovjek, ponosan sam na vas", rekao je na kraju svog obraćanja župan i uručio učenicima i mentorima prigodne darove.

Kako ne bi sve proteklo samo u revijalnom tonu, pobrinuo se jedan od nagrađenih učenika koji je na primanje u Dom županije stigao u majici s porukom "Illusion of democracy" iliti "Iluzija demokracije", čime je pokazao svoje mišljenje i snažnu poruku o stanju demokracije u Zadru i Hrvatskoj, piše ezadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo