Luksuzni odmor / Udobnost i avanture u prirodi u jednom: Glamping je ono što vam treba za savršen odmor

Na pola puta između šatora i kuće za odmor, glamping je spoj oba svijeta

19.7.2020.
18:52
VOYO logo

U doba korone najbolje su popunjeni autokampovi jer nude odgovarajuću socijalnu distancu. A unutar kampova najatraktivniji su glamping objekti.

Spoj glamoura i kampiranja nije novost, no izgleda da ga gosti ne biraju toliko zbog sigurnosti koliko radi udobnosti. U srpnju takvi objekti dosežu 90 posto popunjenosti u odnosu na prošlu godinu. U takvom odmoru uživaju i neke poznate osobe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz suprugu Anu i četvoro djece Jole svoj odmor provodi u luksuznijoj mobilnoj kućici u jednom porečkom autokampu. Nije to izabrao zbog straha od korone već radi čiste udobnosti.

Image
CSKA RAZBIO FENERBAHČE /

Planinić odnio bodove Giričeku

Image
CSKA RAZBIO FENERBAHČE /

Planinić odnio bodove Giričeku

"Budući da nas ima jedan mali kombi, ja, žena i četvoro dice, čak i ugostimo nekog prijatelja, nekog tko je zapeo, prijatelje i prijateljice od dice", izjavio je pjevač Jole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovdje imaju svu udobnost koja im je potrebna za pravi odmor.

"Ja bih to rekao - jedan godišnji odmor di si sljubljen s prirodom i meni to puno znači jer imam četvero dice da su mi svi na oku i sad dođe tu njihova ekipa. Ja nekad vodim i po desetak-dvanaest dice i na kupanje i u akvaparkove i jednostavno guštam", rekao je Jole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš poput Joleta mnogi gosti odustaju od klasičnog kampiranja i biraju glamping. Gostima iz Nizozemske ovo je prvi godišnji odmor u luksuznom šatoru.

"Ne morate sami prati suđe jer imate suđericu, imate klimu, imate dobar krevet, imate vlastiti tuš, toalet, takve stvari", objašnjava Martin Philippart iz Nizozemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pola puta između šatora i kuće za odmor, glamping je spoj oba svijeta. Nudi svu udobnost apartmana uz osjećaj spavanja u divljini. No odmah iza šatora smješteni su bojler, priključci za struju i sve pogodnosti koje očekujete u stanu ili kući.

"Zato što imate neke gadgete koji su baš poput kuće, a ujedno druge koji su baš poput šatora", kazala je Nina iz Nizozemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena nije sitnica. Za odmor u glamping šatoru izdvojit ćete i dvostruko više nego za najam klasične parcele. Unatoč cijeni luksuzni su šatori uvelike bolje popunjeni.

"Pa trenutačno je glamping na 90 posto popunjenosti i najpopularniji možemo reći kao i sve mobilne kućice", rekla je Anela Dizdar, voditeljica kampa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klasične su kamping parcele ove godine popunjene, za usporedbu, tek 60 posto u odnosu na 2019. godinu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo