humanitarna akcija / Oni vraćaju osmijeh na dječja lica: 'Nemamo kako prevesti silne pakete, hitno nam treba 'zmajobil''

Udruga Mali zmaj već je nabavila poklone za brojne potrebite mališane, no sada im je potreban kombij

10.12.2019.
7:14
VOYO logo

Djeca koja možda nikad nisu bila na zimovanju, ni na ljetovanju, djeca koja ne biraju skupocjene darove, djeca čije su želje ostvarive svakom od nas, zahvaljujući zmajskoj ekipi dobivaju sretnije djetinjstvo. 

Pokloni za djecu bez roditelja 

Udruga Mali zmaj već devet godina pomaže djeci diljem zemlje. Trenutačno skrbe o njih 380, a sad je vrijeme da mi pomognemo onima koji pomažu. Pokloni se ubrzano pakiraju. Radilo se vrijedno da bi djeca koja nemaju roditelje ili im oni nisu u mogućnosti kupiti poklon, ipak imala lijepe blagdane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dobijemo pisma zahvale i to je zašto mi ustvari radimo. Kad ti je srce veliko kao kuća, kad dobiješ povratnu informaciju da se dijete igra igračkama, da im majka čita slikovnice koje pošaljemo, da im odjeća odgovara. Da su im ispunjene te sitne želje'', ispričala je volonterka Viktorija Petek.

Sve ove pakete treba dostaviti. Neka na vrata dječjih domova, neka u sigurne kuće i prihvatilišta, a neka na poštu odakle će dalje diljem Hrvatske. Sve bi bilo lakše kad bi barem imali kombi. Toliko ga žele da mu tepaju pa je dobio i nadimak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potreban Zmajobil

''Silne pakete koje imamo, mi nemamo kako prevesti. Dakle, potreban nam je, pod hitno, Zmajobil'', kazala je Irena Stanić iz udruge Mali zmaj.

Zmajobil neće voziti samo u blagdansko vrijeme nego cijelu godinu. Prevoziti će odjeću, namještaj, igračke pa i maturalne haljine, voziti djecu na sportske i rekreativne aktivnosti te izlete. Neki će s njim na putovanje koje će pamtiti, ono na kojem će prvi put vidjeti more ili snijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine možda Božić neće biti bijeli, ali će za 380 djevojčica i dječaka biti radostan. Tamo gdje Djed Božićnjak ne dolazi, stiže Mali zmaj. Uz nadu da će uskoro doći na kotačima novog kombija koji će im pomoći nabaviti RTL Pomaže djeci i vaša dobra srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo