22-godišnjak / Uhićen je 22-godišnji Šerif Hrustić. S policajcima dogovorio predaju, a mi donosimo detalje

Iako je uhićen, kako doznajemo, policija je jutros pretresla niz adresa u Zagrebu - među njima i onu u Kozari Putevima gdje živi njegova rodbina, ali i na drugim lokacijama u Maksimiru

23.8.2021.
18:49
VOYO logo

Nakon četiri dana potrage, uhićen je 22-godišnji Šerif Hrustić koji je ozlijedio policajca i svezan pobjegao dok su ga vodili na saslušanje. Iz središta grada dospio je do Dugog Sela gdje se skrivao od policije koja ga traži zbog pljačke zlatarnice u Sloveniji.

0 kilometara od Zagreba. U ovoj ulici u Dugom Selu pao je Šerif Hrustić. Iz izvora bliskih obitelji, doznajemo kako je Hrustić pregovarao s policijom i na kraju dogovorio predaju.

Bosiljko Marković iz Dugog Sela rekao je: "Vidjeli jesmo helikopter da je ovuda prolazio, nismo vidjeli nepoznata lica i danas policija je tu bila još je kontrolirala"


"Ja sam ta dva dečka vidjela navečer i to isti kasno, oba su iste veličine, jedan je crni, jedan je svijetlije puti, otišli su gore, sad di su otišli, ja sam mislila da će u kuću gdje ovaj ima radnike,ali nisu, za dvi večeri samih vidila", dodala je Mara Franjić iz ovog mjesta. 

Hrustić je uhićen u ponoć i 20 minuta. Do sad je evidentiran za 202 djela - i to sve imovinskog karaktera. Nekoliko puta bio je pritvaran, ima i presudu, a za njim je Slovenija raspisala europski uhidbeni nalog zbog pljačke zlatarnice u Portorožu.

28. 8. 2019.
Nue Seli, vlasnik zlatarne rekao je: "Rekao mi je: neću zlato, hoću srebro. U tom trenutku me je jedan od njih srušio i zavezao usta. Vezali su me, ništa nisam čuo. Ubrzo je prošla gospođa iz obližnje pizzerie, vidjela kako ležim na podu. Pokušala je ući u zlatarnu"

28. 8. 2019.
Anita Leskovac, PU Koper: "Postoje indicije da su to troje počinitelja bili u Portorožu već prije i da su ulazili u neke trgovine. Molimo sve koji su zaposleni u lokalima i trgovinama, ako su ih vidjeli, da to čim prije jave policiji."

Iako je uhićen, kako doznajemo, policija je jutros pretresla niz adresa u Zagrebu - među njima i onu u Kozari Putevima gdje živi njegova rodbina, ali i na drugim lokacijama u Maksimiru.


Hrustić je policiji pobjegao prije četiri dana dok su ga vodili na ispitivanje u tužiteljstvo. Pri bijegu - lisicama je ozlijedio policajca i bos pobjegao.Hrvatska će mu sada prvo suditi za djela koja je učinio ovdje, a tek onda predati ga Sloveniji - za pljačku za koju ga ondje traže.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo