incident u splitu / Uhićeni napadači na Antu Tomića: njemu ukrali šešir, a njegovog prijatelja udarili u glavu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Novinar i publicist Ante Tomić napadnut je u četvrtak nešto prije 22 sata dok je bio u društvu prijatelja

1.4.2016.
11:22
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Splitska policija uhitila je dvojicu mladića koji su u četvrtak navečer napali novinara i publicista Antu Tomića i ukrali mu šešir, a njegovog prijatelja udarili u glavu, nakon Festivala pričanja priča "Pričigin" kod Doma mladih u Splitu.

Policija je u petak izvijestila kako je prvi mladić uhićen nakon incidenta, dok je drugi uspio pobjeći, no i njega su pronašli te ga ujutro priveli u policijsku postaju na kriminalističku obradu, nakon čega se očekuje da će ga zajedno s već uhićenim napadačem dovesti na Prekršajni sud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Tomić napadnut je nešto prije 22 sata dok je bio u društvu prijatelja, kada su mu prišla dvojica mladića od kojih ga je jedan pokušao udariti u glavu, no kako se on odmaknuo, udarac je primio njegov prijatelj. 

Neslužbeno se doznaje kako je udarac bio snažan, jer je napadnuti muškarac zatražio liječničku pomoć u KBC Split, gdje mu je rana sašivena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pomoć je odmah priskočio poznati splitski fotograf Feđa Klarić, koji je napadače fotografirao.

Policija je na poziv vrlo brzo stigla pred Dom mladih i nedugo nakon incidenta uhitila jednog napadača, koji je zajedno s drugim nasilnikom vrijeđao Tomića i pokušao ga udariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je već drugi napad na Tomića, koji je napadnut i u veljači 2014. godine, kada ga je nepoznati muškarac na splitskoj Pjaci zalio kantom fekalija. Policija za njim još traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo