mlađi punoljetnici / Uhićeni navijači žale se na bolove i mole da ih se pusti iz zatvora: 'Počinje sezona, moramo raditi!'

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Dio odvjetnika već je najavio kako će se na rješenje o istražnom zatvoru žaliti izvanraspravnom vijeću Županijskog suda u Velikoj Gorici

24.5.2022.
13:24
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

Gotovo pola uhićenih mladića koje sumnjiče za izazivanje nereda na autocesti kod Desinca je ozlijeđeno.

Kako neslužbeno doznaje 24 sata, njima je pružena prva pomoć u Hitnoj, a sada se dio njih žali na bolove i traži da ih se odvede do liječnika i da im se pruži adekvatna liječnička pomoć. Moguće je da dio njih to radi  kako bi eventualno mogli tužiti policajce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji od pritvorenih mladića u Remetinec su dovedeni oko ponoći te su ih potrpali po osmoricu u ćelije. Kako je zatvor pretrpan, neće neko vrijeme provesti u izolaciji, već će brzim testovima utvrditi je li tko pozitivan na Covid -19.

Svima su oduzeti mobiteli jer se istražitelji nadaju da bi uvidom u komunikaciju mogli utvrditi tko je organizirao blokadu autoceste i tko je još sudjelovao u napadima. Među pritvorenima je 10 mlađih punoljetnika, dok su drugi mahom u ranim dvadesetima. Među njima je i jedan maturant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje i kako je dio njih tražio da ih se pusti jer stiže turistička sezona te moraju pomagati roditeljima u poslovima, piše spomenuti portal.

Dio odvjetnika već je najavio kako će se na rješenje o istražnom zatvoru žaliti izvanraspravnom vijeću Županijskog suda u Velikoj Gorici. Smatraju kako bi mjere opreza, primjerice zabrana odlaska na nogometne utakmice u nekom razdoblju, bile dovoljne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo