lopovi kao iz crtića / Ukrali sef iz pošte, ali im zakazo ukradeni automobil: 'Nisu ni početnici, ni profesionalci, nešto između'

Razbili su zid pošte, iz njega izvukli sef, pokušali pobjeći, auto nije htio upaliti pa su sve ostavili pobjegli

12.8.2022.
20:40
VOYO logo

Po novac su krenuli lopovi i u Balama, ali njihova pljačka kao stvorena je za rubriku vjerovali ili ne. Prvo njihova pljačka bila je poduža i bučna, a završila je na parkiralištu Pošte iz koje su ukrali sef! Zakazao je ukradeni automobil, a prvi policijski poziv bio je upućen njegovom vlasniku.

"To normalan, ako imalo ima mozga u glavi ne bi napravio. Doći u Bale i s tim ukradenim autom da to odradi, mislim to, to ne može, to treba izrežirati u filmovima da to bude baš tako jednostavno, opljačkati jednu poštu. Mislim meni je to neshvatljivo", kazao je Nedžad Mujanović, vlasnik ukradenog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pljačku nad pljačkama krenuli su iza ponoći. Nedžadova supruga je bila kod kuće.

"Idem se samo malo istuširati, to je bilo u 12 i pol, ja sam se istuširala, ušla u kuću, ništa nisam skužila. Kasnije kad sam razmišljala, pa Bože dragi, mogli su i mene odnijeti usput s autom", kazala je Amela Mujanović, vlasnica ukradenog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali cilj je bio sef u pošti, a osim auta za to im je trebao i alat, a Nedžad ga je imao.

Image
nedelišće /

Bizarna krađa u Međimurju: Iz nezaključanog kokošinjca uzeo 16 kokoši

Image
nedelišće /

Bizarna krađa u Međimurju: Iz nezaključanog kokošinjca uzeo 16 kokoši

"Uzeli su macolu, kramp i pajser. Nisu profesionalcu, s pajserom su odvaljivali vrata, sa štangom i tako dalje", kaže Nedžad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razbili su zid pošte, iz njega izvukli sef, pokušali pobjeći, auto nije htio upaliti pa su sve ostavili pobjegli. Kada je Nedžad nazvao policija nije, kaže, znao bi li se smijao ili plakao.

"I nazovem svog kuma Samira, da ide sa mnom da povezemo auto i kad smo došli dole ja sam mislio oni su pobjegli, auto je bio prazan. Kad smo mi došli imamo što vidjet, u autu je sef težak preko 500 kila, a to je malo stariji auto", ispričao je Nedžad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad su ukrcali taj sef, jer je pretežak, zadnji kraj je legao i onda su na silu kretali i pukla je desna poluosovina", objašnjava Sandi Žunić, automehaničar.

"Kad smo pričali kaže krim policajac, nisu oni ni početnici, a nisu baš ni profesionalci. To je nešto između", kazao je Nedžad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopovi kao iz crtića i dalje bježe pred policijom. Pješice.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo