zaigrao na osjećaj / Umirovljenik iz Sesveta na Eurojackpotu osvojio skoro milijun. Još ne zna kako će ga potrošiti, ali zna da će završiti s: 'Da draga'

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Rekao je da se bojao da sve to nije istina pa nije ni obitelji priznao da je osvojio dobitak. To mu je prvi put da je dobio zgoditak u igrama na sreću

20.4.2022.
14:14
Hrvoje Jelavić/Pixsell
VOYO logo

U povodu 10.-e obljetnice Eurojackpota uvedene su promjene te se maksimalni iznos glavnog dobitka povećao na 120 milijuna eura. Povećao se i broj kuglica u manjem bubnju s 10 na 12, a osim petka, izvlačenje se sad održava i utorkom, donosi Jutarnji list.

Upravo u utorak, na dan kada su uvedene promjene, srećković je u izvlačenju od 5. travnja osvojio dobitak petice od 916.916,70 kuna. Prošli je tjedan stigao na glavnu blagajnu Lutrije. Svoj sretni listić kupio je u Lutriji u Sesvetama u Ulici Jakova Gotovca 17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doista ne znam što bih rekao, toliko sam uzbuđen i kao da još uvijek ne vjerujem iako sam sad tu na blagajni, s vama. Bojao sam se da sve to nije istina pa nisam niti obitelji priznao da sam osvojio", rekao je umirovljenik iz Sesveta. Prvi mu je to zgoditak u igrama na sreću i rekao je kako je uvijek vjerovao da će osvojiti, bilo je samo pitanje vremena.

Image
KAKVI SRETNICI /

Nevjerojatno! Čak dva igrača na Eurojackpotu osvojila gotovo 285 milijuna kuna

Image
KAKVI SRETNICI /

Nevjerojatno! Čak dva igrača na Eurojackpotu osvojila gotovo 285 milijuna kuna

"Često imam neki osjećaj kad i koje brojeve trebam odigrati, a tako je bilo i ovoga puta. Volim puno hodati i tijekom šetnje, toga dana, glavom su mi prošli brojevi pa sam ih uplatio", rekao je sretni umirovljenik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nije išlo sve glatko jer je pokušao provjeriti je li listić dobitni na aparatu na prodajnom mjestu. Pojavila se poruka da isplata nije moguća pa se malo ljutio što ne može provjeriti je li dobio. Zapravo, uređaj je pokazivao da je dobio. Još nema ideju što će s novcem, ali zna da će sve završiti s: "Da, draga!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo