30 godina joj je tek / Upoznajte najmlađu Mostovu kandidatkinju za ministricu Sonju Bošnjak!

Sonja Bošnjak istaknula je kako je Most bio stabilizacijski faktor u Vladi te da nemaju nikakvih uvjeta, samo svoj program

31.8.2016.
22:47
VOYO logo

Zamjenica ministra u Ministarstvu regionalnog razvoja i europskih fondova Mostova Sonja Bošnjak gostujući u RTL Direktu istaknula je izvrsne rezultate svog resora u tehničkoj Vladi, za koje vjeruje da su imali utjecaja na rast BDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažinij je stabilizacijski faktor. Dugoročni stabilizacijski uvjeti u pravnom, financijskom i ekonomskom smislu. Što se posebice odnosti na duži period kreditiranja, investiranja... Nužno je da država ne donosi nagle promjene u poreznoj politici, zakone koji mogu naštetiti malim i mikro poduzetnicima. Most je bio stabilizacijski faktor u Vladi", kazala je.

Bošnjak je istaknula kako je Ministarstvo u ovom mandatu poslovalo u plusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministarstvo je u pozitivi 512 milijuna eura. Ministarstvo je objavilo dvostruko više natječaja nego prošle godine i idemo uzlaznim trendom. Mijenjali smo procedure i sustav. Smanjili smo dokumentaciju", istaknula je.

Upitana koji su to uvjeti Mosta koje SDP i HDZ moraju zadovoljiti da bi s njima surađivali nakon izbora, odgovorila je: "Most uvjete nema. Naš uvjet je provedba našeg programa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko Most osvoji dovoljno mandata i nađe se u novoj vladajućoj većini, Bošnjak ima izgledne šanse da postane najmlađa ministrica sa svojih 30 godina.

Pogledajte u videu što je još rekla Zoranu Šprajcu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo