dočekali / Upravitelj sljemenske žičare za RTL: 'Čekamo da grad izda uporabu. Za koji dan znat će se znati i cijena karata'

Image

Žičara je na korak do otvorenja, čekaju se posljednji papiri iz Grada Zagreba i resornog ministarstva. A na problemu buke, još će raditi

10.2.2022.
20:25
VOYO logo

Privremeni upravitelj Žičare Sljeme Hrvoje Selak u RTL Danas najavio je kako su sljemenske gondole spremne, da se čeka samo birokracija da odradi posljednje potpise.

Na pitanje kada se može očekivati da će Zagrepčani žičarom na Sljeme, odgovara: "Vrlo brzo, danas smo dobili suglasnost Inspektorata za posljednju uporabu dozvolu, sad čekamo Grad Zagreb da je izda. Potom zapisnik s tehničkog pregleda šaljemo u Ministarstvo mora, prometa i veza i zahtjev za izdavanje dozvole za rad. Koliko će trajati, to je sad na Ministarstvo, mi smo spremni." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena karte, kaže, znat će se za koji dan. 
"Definiranje cijene je u završnoj fazi i bit će više kategorija. Vjerujem da će javnost saznati za nekoliko dana", rekao je.

Otkrio je i da će se još raditi na problemu buke te će se stupovi ispred i iza kutne građevine ispuniti pijeskom što će ublažiti vibracije. Samu buku smanjit će oblaganjem kutne građevine materijalom za zvučnu izolaciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo

Još iz rubrike