proslava članstva u nato-u / Ured predsjednice ispričao se Bebiću, Sanaderu i Mesiću: 'Učinjen je propust, trebali su biti pozvani'

Image
Foto: Pixsell

Iz Ureda predsjednice su poručili da nisu bili organizator svečanosti no priznaju da je učinjen propust te upućuju ispriku

8.4.2019.
16:13
Pixsell
VOYO logo

Luka Bebić, Stjepan Mesić i Ivo Sanader jutros su poslali otvoreno pismo predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, Andreju Plenkoviću i Gordanu Jandrokoviću jer ih nisu pozvali na 10. godišnjica članstva Hrvatske u NATO savezu.

U pismu nekadašnji čelni ljudi države, među inim, poručuju  - "Nadamo se da ni Vi, članovi aktualnog državnog vrha, nećete pasti makar i u privremeni zaborav ili, ne daj Bože, biti trajno ignorirani od vaših nasljednika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Ureda predsjednice su reagirali na otvoreno pismo te poručili da nisu bili organizator svečanosti no priznaju da je učinjen propust. Bebiću, Sanaderu i Mesiću iz Ureda predsjednice uputili su zbog toga ispriku.

"Ured Predsjednice Republike nije bio neposredni organizator svečanosti, niti je slao pozivnice, međutim prihvaća prigovor. Kao važni dionici procesa pristupanja Hrvatske NATO savezu potpisnici pisma trebali su biti pozvani na spomenutu svečanost. Učinjen je propust, zbog čega Ured Predsjednice Republike Hrvatske, kao dionik obilježavanja spomenute obljetnice, upućuje iskrenu ispriku", odgovorili su iz Ureda predsjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo