kupovina zastupnika / USKOK češlja akvizicije: Je li zastupniku nuđeno tri milijuna kuna za prelazak u Bandićevu stranku?

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

USKOK u predmetnom slučaju provodi izvide o kojima, s obzirom da su izvidi sukladno zakonskim odredbama tajni, ne možemo davati informacije

7.1.2019.
9:07
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Posljednjih tjedana na hrvatskoj političkoj sceni se govori o kupovini zastupnika, pa je tako objavljena i informacija da je zastupniku SDP-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Zvani Brumniću ponuđen višemilijunski iznos za prelazak u stranku Milana Bandića.

USKOK je za RTL potvrdio kako zbog ovog slučaja provodi izvide. "Nakon objave informacije da su SDP-ovcu Zvani Brumniću navodno nuđena tri milijuna kuna za prelazak u stranku Milana Bandića, obavještavamo Vas da USKOK u predmetnom slučaju provodi izvide o kojima, s obzirom da su izvidi sukladno zakonskim odredbama tajni, ne možemo davati informacije", poručuju iz USKOK-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, USKOK već provodi izvide zagrebačkog gradonačelnika zbog sumnji u korupciju u slučaju prelaska bivšeg HSS-ovca Mladena Mađera u Bandićev klub. Krešo Beljak već im je iznio svoja saznanja, a najavio je i novi odlazak u USKOK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo