Bandić najavio / Uskoro detaljno o javnom prijevozu u Zagrebu: Jedno se zna - tramvaji neće voziti Trgom bana Jelačića

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Od 5 ujutro u ponedjeljak u prometu će biti 111 linija koje će voziti prema prilagođenom voznom redu

25.4.2020.
13:20
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Sandra Šikić iz NZJZ-a Andrija Štampar rekla je kako je od jučer bilo 16 pozitivnih testova, od čega je samo jedna osoba novooboljela, ostalima su testovi ponovljeni. 

Policijska uprava zagrebačka, rekao je načelnik Marko Rašić, nastavlja sa svojim aktivnostima. Rekao je da su četiri osobe kršile mjeru samoizolacije. Dvije na području Grada Zagreba, a dvije na području Zagrebačke županije. Ukupno su 322 osobe kršile mjere. U posljednja 24 sata utvrđeno je kako jedan ugostiteljski objekt na području Maksimira kršio propisanu mjeru, a o tome su obaviještene nadležne službe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rašić je rekao da je jedan policijski službenik izliječen, a devetorica su još pozitivna. Ukupno je 87 službenika u samoizolaciji. 

Milan Bandić izrazio je zadovoljstvo malim brojem zaraženih osoba, točnije samo jednim novooboljelim pacijentom u Zagrebu. Što se tiče javnog prijevoza, rekao je da će raspored vožnje biti uskoro objavljen, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 5 sati ujutro u ponedjeljak u prometu će biti 111 linija koje će voziti prema prilagođenom voznom redu. Zbog oštećenja nastalih u potresu do daljenjega se neće prometovati do Trga bana Josipa Jelačića.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo