Lansirali i novi proizvod / Uspješna tvrtka ove godine zaposlit će tisuću radnika: 'Sad je fokus na umjetnoj inteligenciji'

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Krajem ove godine očekuje se i dovršetak gradnje kampusa u Svetoj Klari u Zagrebu za još 650 zaposlenika

20.1.2020.
9:45
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska tvrtka Infobip planira daljnje zapošljavanje oko tisuću novih zaposlenika. Time će premašiti brojku od 3000 zaposlenika. Tvrtka je počela s 1400 zaposlenih, dok su prošlu godinu završili s 2100 zaposlenih. 

Krajem ove godine očekuje se i dovršetak gradnje kampusa u Svetoj Klari u Zagrebu za još 650 zaposlenika. Na čelu kompanije je Silvio Kutić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavljaju razvijati napredna tehnološka rješenja i proizvode. Upravo su lansirali i vlastitu "chatbot-platformu" koju su razvijali šest mjeseci, piše Lider.

"Fokusirat ćemo se i na umjetnu inteligenciju"

"Proizvod će uskoro biti ponuđen klijentima koji će moći kreirati vlastiti 'chatbot' na našoj platformi. Cilj nam je pritom dobiti njihovu povratnu informaciju i na temelju njih usavršavati proizvode, što je u skladu s našom strategijom usmjerenom prema korisniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2020. još ćemo se snažnije fokusirati na umjetnu inteligenciju i njezino uvođenje u svoja rješenja", rekao je viši produkt-menadžer u Infobipu, Tomislav Smiljanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo