TRI PROSTRIJELNE RANE / Ušuljao se u dvorište obiteljske kuće da bi ubio dvogodišnju kujicu Mašu: Nitko od ukućana nije pomislio da se puca po njihovom dvorištu

Image
Foto: Shutterstock

Stajao je svega nekoliko metara od nje, ubio ju i otišao

29.4.2021.
13:56
Shutterstock
VOYO logo

Obitelj Katarine Poljak nije ni slutila da se usred noći po dvorištu njihove kuće kretala osoba koja je upucala njihovu dvogodišnju kujicu Mašu. Nažalost, Mašu su našla djeca gospođe Poljak u dvorištu u Beretincu.

Katarina se prisjeća kako je Maša imala je mogućnost izbora hoće li boraviti u dvorištu ili kući. Ipak, te večeri odabrala je spavanje na travi u dvorištu. Ukućani su rekli kako su čuli pucnjeve oko jedan ujutro, ali nitko nije ni pomišljao kako se puca po njihovom dvorištu. Da stvar bude još gora, obiteljska kuća se ne vidi najbolje s ulice pa je ubojica odlučio ući u dvorište, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubojica koji je hladnokrvo ubio Mašu pucao je prema kući. Stajao je svega nekoliko metara od nje, ubio ju i otišao. Kujica nije pustila ni zvuk već se jedva dovukla do kamina gdje su je i našla djeca iduće jutro. Nakon što su obavijestili policiju koja je kontaktirala veterinara, utvrđeno je kako je od tri prostrijelne rane, jedna bila kobna jer je iz nje obilno krvarila. 

"Pas je uginuo u blizini mjesta na kojem je propucan, a policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku nepoznatog počinitelja kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja", javili su iz PU varaždinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo