RTL POMAŽE DJECI / Uz pomoć HT-a, štićenici Centra Vladimir Nazor iz Karlovca dobili su novu opremu za sportsku dvoranu

Na novoopremljenom poligonu štićenici Centra jačaju svoje motoričke sposobnosti, rade kondicijske vježbe i vježbe natjecateljskog tipa, vježbe snage i istezanja te igraju različite sportove

28.6.2022.
11:00
VOYO logo

Društvena odgovornost opredjeljenje je cijelog Hrvatskog Telekoma koji je višegodišnji partner humanitarne udruge "RTL pomaže djeci".

Upravo zahvaljujući njihovoj velikodušnoj pomoći u realizaciji projekta ‘1, 2, 3 – Pokreni se i ti!’, štićenici karlovačkog Centra za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor dobili su nove sprave za vježbanje i sportske rekvizite za svoju sportsku dvoranu te sada imaju adekvatno opremljen prostor za redovno bavljenje tjelesnom aktivnosti, što će dugoročno imati brojne pozitivne fizičke i psihičke učinke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, mnoga istraživanja pokazuju kako su djeca sve više tjelesno neaktivna, a od 70 djece korisnika Centra, ima i onih koji se bore s prekomjernom tjelesnom težinom. Opremanje dvorane novom opremom uvelike je omogućilo motiviranje, poticanje i privikavanje štićenika Centra na redovitu tjelesnu aktivnost koja je vrlo važna, kao i kvalitetnije provođenje njihova slobodnog vremena.

Image
za sve neprofitne organizacije /

'RTL pomaže djeci' objavila novi natječaj za donacije: Prijaviti se mogu projekti udruga, škola, vrtića, bolnica…

Image
za sve neprofitne organizacije /

'RTL pomaže djeci' objavila novi natječaj za donacije: Prijaviti se mogu projekti udruga, škola, vrtića, bolnica…

Na novoopremljenom poligonu štićenici Centra jačaju svoje motoričke sposobnosti, rade kondicijske vježbe i vježbe natjecateljskog tipa, vježbe snage i istezanja te igraju različite sportove, poput stolnog tenisa, odbojke, nogometa ili badmintona. Na taj način stvaraju zdrave navike i uče kvalitetne tehnike nošenja s emocionalnim traumama i različitim stresnim situacijama, doživljavaju osjećaj uspjeha i sreće te jačaju samopouzdanje. Uz to, zajedničke sportske aktivnosti uvelike potiču njihov timski rad i natjecateljski duh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosni smo da smo ove godine dali svoj mali obol u podršci aktivnosti karlovačkog Centra i njihovog projekta '1,2,3 Pokreni se i ti’ koji je rezultirao opremanjem sportske dvorane i poticanjem onoga što je jako važno kod djece i mladih, a to je tjelesna aktivnost. Odgovornost je svih nas kao kompanije, ali i svih pojedinaca pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, a najbolji trenutak za to je upravo sada", ističe Igor Vukasović, direktor Odjela za korporativne komunikacije Hrvatskog Telekoma.

Novoopremljena dvorana postala je tako kutak mira i sreće za ove mlade Karlovčane koji sada svakodnevno uživaju u sportu koji ih oplemenjuje i još više međusobno povezuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo