Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL POMAŽE DJECI

Uz pomoć tvrtke MEGGLE Hrvatska, Odjel pedijatrije Opće bolnice Dubrovnik dobio novu vrijednu opremu

Cilj projekta bio je novom, modernom, sigurnom i funkcionalnom opremom osigurati što kvalitetnije uvjete za boravak djece na bolničkom liječenju

RTL Vijesti/ 15.10.2021. u 11:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U najjužnijoj hrvatskoj bolnici, Općoj bolnici Dubrovnik godišnje se liječi oko 1000 djece, a kako bi im bolnički dani bili što ugodniji, tvrtka MEGGLE Hrvatska, dugogodišnji korporativni partner udruge „RTL pomaže djeci“, odlučila je pomoći.

Zahvaljujući njihovoj vrijednoj donaciji uspješno je realiziran projekt u kojem su kupljeni dječji kreveti, bolnički kreveti za intenzivnu njegu i antidekubitalni madraci te fotelje na razvlačenje za roditelje.

Cilj projekta bio je novom, modernom, sigurnom i funkcionalnom opremom osigurati što kvalitetnije uvjete za boravak djece na bolničkom liječenju, a donacija tvrtke MEGGLE Hrvatska značajno će olakšati bolničke dane najmlađim pacijentima OB Dubrovnik. Uz adekvatnu medicinsku skrb, zasigurno ništa ne može uljepšati dane u bolnici kao činjenica da uz djecu mogu biti i njihovi roditelji zbog čega novi kreveti na razvlačenje namijenjeni majkama i očevima malenih pacijenata imaju nemjerljivu vrijednost.

„MEGGLE već 12 godina zajedno s Udrugom „RTL Pomaže djeci“ radi na projektima u Hrvatskoj, od istoka, sjevera, zapada, a evo sada smo došli i do Dubrovnika, do juga. Nadajmo se da ćemo djeci kojoj je potrebna pomoć malo izmamiti osmijeh i olakšati njihove teške trenutke“, ističe Marjan Vučak, predsjednik Uprave MEGGLE Hrvatska d.o.o.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Humanitarni broj udruge RTL pomaže djeci otvoren je tijekom cijele godine, a vaši pozivi na 060 9007 (cijena poziva je 6,25 kn s PDV-om) pomoći će u realizaciji i drugih projekata diljem Hrvatske. 

Hvala vam!

RTL Vijesti/ 15.10.2021. u 11:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču