POČEO FESTIVAL ZA PAMĆENJE / Varaždin je jedinstveno mjesto na Zemlji: Posjetitelji Špancirfesta poletjet će u svemir

U Varaždinu je počeo 21. Špancirfest i povijesna jezgra grada idućih 10 dana bit će prava pozornica

23.8.2019.
19:57
VOYO logo

I ove godine organizatori su pripremili bogat program. Od koncerata do kazališnih predstava, izložbi, brojnih radionica i sadržaja za djecu i odrasle.

Posjetitelje će uveseljavati ulični zabavljači, a sve koji odluče posjetiti Varaždin očekuje i bogata gastronomska ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raznovrstan Glazbeni program večaras otvaraju Božo Vrećo i The Gipsy Kings.

''Svake godine našim posjetiteljima pripremimo neko iznenađenje'', kazala je direktorica Turističke zajednice Varaždina Jelena Toth u razgovoru za RTL Danas s reporterkom Zoranom Čičak.

Uz nove izlagače novine ove godine su nove zone, jedna pod imenom Kvart, nastala kroz suradnju s udrugama mladih, te zona Universe show s koje svi posjetitelji mogu poletjeti u svemir.

Riječ je o instalaciji, koja skriva prvorazrednu tehnološku atrakciju u kojoj napredna 3D 360* tehnologija uvodi posjetitelje u 12-minutnu projekciju svemira uz vrhunske svjetlosne i zvučne efekte, a prikazani sadržaj pruža jedinstveno i iznimno realno iskustvo uživanja u projekciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupola će biti postavljena na Kapucinskom trgu, a posjetiteljima Špancirfesta omogućit će let u svemir bez da napuste sigurno tlo, kazala je Toth.

''Prošle godine imali smo prema procjeni policije 280.000 posjetitelja iz 44 zemlje diljem svijeta, a ove godine ih očekujemo u gotovo istom broju'', kazala je i pozvala ljude da dođu na Špancirfest koji nudi bogat program i mnogo dobre zabave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo