DRAMATIČNA NOĆ / Vatrena stihija na Zrću došla je na stotinjak metara od gostiju koji su se zabavljali: 'Cijelo nebo je bilo u plamenu'

Što je dovelo do ovakvog požara u kojem srećom nitko nije stradao -policija istražuje

9.8.2022.
19:08
VOYO logo

Zrće gori. Ovoga puta ne od lude ljetne zabave nego -doslovno. Požar je izbio oko tri sata ujutro i to u neposrednoj blizini klubova.Možda zbog opuštenosti gostiju ili zbog dobre organizacije, ali oko tisuću veselih mladića i djevojaka zbog vatre koja je prijetila evakuirano je iz kluba bez imalo panike i bez ijedne ozlijeđene osobe.

"Plaža je dovoljno betonska i dovoljno je betonska i šljunčana da nismo bili zabrinuti da ljudi dođu direktno u opasnost odnosno, nama dosta malo vremena treba da ljude evakuiramo s plaže. Sinoć je požar krenuo oko tri, mi smo već oko 4 imali potpuno ispražnjene klubove", kaže Tea Cafuta, iz odnosa s javnošću Papaya grupacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se, gosti ništa nisu zamjerili. Svjesni su ozbiljnosti situacije.

"O, bilo je prilično ludo. Cijelo nebo je bilo u plamenu. Horizont je, sve je bilo crveno. Bilo je malo panike, naravno", rekao je jedan od partijanera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je jak požar. Nitko nije znao kamo će. To je bio problem", kazao je partijaner

"Klub su zatvorili i morali smo izaći. Svi su pobjegli. Nije bilo taksija", dodao je partijaner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kanader je u tri naleta bacao vodene bombe pa je požar oko 7 sati ujutro lokaliziran. No, drugi je naletio na jato galebova. Nepoznato je kako su prošla njihova krila, ali lijevo je krilo kanadera oštećeno zbog čega se neobavljenog posla vratio u Zemunik i mora na remont - potvrdilo je ministartvo obrane.. A obnavljanje i održavanje treba i Zrće, smatraju neki.

Vladimir iz Bjelovara kaže da je raslinje moralo biti počiščeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima makije, Bože me sačuvaj, deset cenata. I tu malo treba. Tu treba možda da je staklo na koso pod kutom, ono će ga preko sunca upalit."

Što je dovelo do ovakvog požara u kojem srećom nitko nije stradao -policija istražuje. No, znakovito je da požar na Zrću bio i 2019. i 2020.-te pa , evo, ni ovo ljeto bez njega party sezona nije prošla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo