OGLASILI SE IZ ANDRIJE ŠTAMPARA / Važna obavijest za Zagrepčane! 'Ako ste prvu dozu cjepiva primili kod obiteljskog liječnika ili u Domu zdravlja tada...'

Image
Foto: Ilustracija: Patrik Macek/PIXSELL

Stanovnici koji su prvu dozu dobili kod obiteljskih liječnika ili u Domovima zdravlja i drugu dozu će dobiti na isti način

28.4.2021.
14:56
Ilustracija: Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" obavijestili su da će oni koji su se prvom dozom cijepili kod svoj obiteljskih liječnika ili u Domovima zdravlja svoju drugu dozu primiti kod svojih odabranih liječnika. 

"Stanovnici grada Zagreba koji su primili prvu dozu cjepiva protiv virusa SARS-CoV-2 u ordinacijama obiteljske medicine ili na punktovima pri domovima zdravlja, biti docijepljeni drugom dozom na isti način", navodi se u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naime, u svrhu što učinkovitijeg procjepljivanja opće populacije, građani će primiti i drugu dozu kod svojih odabranih liječnika, kojima će Nastavni zavod za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar' isporučiti zatražene količine cjepiva", zaključuje se u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo