Ceste vlažne u unutrašnjosti / Velika promjena vremena: novi proljetni tjedan počinje naoblačenjem i pljuskovima

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24 stupnja Celzijusa, a navečer u sjevernim predjelima osjetno svježnije

18.4.2016.
7:50
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a kiša je moguća već prijepodne mjestimice na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru, dok se prema večeri i u noći pljuskovi s grmljavinom očekuju u većinu predjela unutrašnjosti, prognoza je za ponedjeljak Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar, popodne i navečer u okretanju na umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu umjereno do jako jugo.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24 stupnja Celzijusa, a navečer u sjevernim predjelima osjetno svježnije.

Ceste vlažne u unutrašnjosti


Kolnici su mjestimice vlažni u Gorskom kotaru, a mogući su odroni zemlje i kamenja, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju prometa, zbog suženja kolnika i manje protočnosti vozila, mogući su zastoji, pa vozače iz HAK-a mole za strpljenje.

Zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka.

Do 22. travnja na dionici državne ceste DC1 Budačka Rijeka-Grabovac u zoni radova vozi se naizmjence, jednim prometnim trakom uz regulaciju semaforima.

Do 30. travnja od 8 do 19 sati, zbog razminiranja, zatvara se povremeno županijska cesta Slunj-Cetingrad (ŽC3258) u mjestu Grabarska. Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta.

Izlazak teretnih vozila pojačan je na Bregani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo