bivša zamjenica ministra / Vesna Nađ: 'Medved je državu oštetio za 30 tisuća kuna! Zvao me je Milanović i pitao zašto nisam dala ostavku'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'On nije poštovao zakon. Imao je dva radna mjesta i nije me rasporedio. Mogao je uštedjeti trideset tisuća kuna bez problema. Mogao me staviti u špajzu'

14.3.2017.
8:00
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Vesna Nađ (SDP), bivša zamjenica ministra branitelja Predraga Matića koja je imenovana kao savjetnica u Ministarstvo uprave u aktualnoj Vladi, optužila je sadašnjeg ministra Tomu Medveda da je oštetio državu za bar 30.000 kuna.

"23. ožujka prošle godine ja sam razriješena s mjesta zamjenice ministra branitelja i 4. travnja sam podnijela zahtjev ministru branitelja Tomi Medvedu, da me rasporedi na službeničko mjesto, jer sam ja od 1998. državna službenica u tom ministarstvu. Imala sam pravo po zakonu da me se rasporedi na adekvatno radno mjesto", rekla je Nađ na televiziji N1, dodajući da joj je Medved rekao da će je rasporediti u neko drugo ministarstvu jer je ne želi i jer je branitelji ne vole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrila je da je dobila 130.000 kuna otpremnine, a na pitanje tvrdi li da je ministar Medved oštetio državu za bar 30.000 kuna odgovorila je "Točno". 

"On nije poštovao zakon. Imao je dva radna mjesta i nije me rasporedio. Mogao je uštedjeti trideset tisuća kuna bez problema. Mogao me staviti u špajzu, nikad me ne vidjeti, dati mi spise", rekla je Nađ. Otkrila je i daju je bivši premijer Zoran Milanović nazvao i pitao zašto nije dala ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo