KAKVA GOSPODA / VIDEO Banožić izgurao ministricu Vučković iz prvog reda, ali onda su reagirali džentlmeni Grlić-Radman i Božinović

Image
Foto: Dalmacija Danas

Ministar vanjskih poslova je rekao 'Dajte napravite malo mjesta da može i Marija'

27.7.2022.
8:37
Dalmacija Danas
VOYO logo

Sinoć je i službeno otvoren Pelješki most te je mogla započeti velika fešta koju su Hrvati čekali desetljećima pa čak i stoljećima.

No prije svega, blagoslov i molitvu na Pelješkom mostu predvodio je dubrovački biskup mons. Roko Glasnović. Cijeli državni vrh prisustvovao je u prvim redovima molitvi, ali u tim trenucima novinari Dalmacije Danas uhvatili su neobičan trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se biskup pripremao za molitvu, u prvom redu su se ministri poslagali za molitvu. Tako je u jednom trenutku, kad se trebalo napraviti mjesta za premijera Plenkovića, ministar Banožić izgurao ministricu Vučković u drugi red.

Kako si je on bio sretan što se nalazi u prvom redu i s osmijehom na licu, tu su uskočili ministri Grlić-Radman i Božinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar vanjskih poslova džentlmenski je rekao "Dajte napravite malo mjesta da može i Marija", a ministar unutarnjih poslova progurao ju je ispred Banožića.

Navedenu scenu pogledajte od 16 minute videa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo