aktualno prijepodne / VIDEO Buran početak sjednice Sabora! Jandroković u nekoliko sekundi dodijelio tri opomene Grbinu: 'Ovo je sramota'

'Mislim da se potpuno neprimjereno ponašate', kazao mu je Jandroković

7.4.2021.
10:02
VOYO logo

Aktualnim prijepodnevom, u kojemu će 38 zastupnika postaviti pitanja članovima Vlade, Hrvatski sabor u srijedu počinje novu sjednicu koja će potrajati do sredine srpnja, ustavnog roka za redovno zasjedanje. 

Ždrijeb je odlučio da će prva pitanje postaviti nezavisna zastupnica Ermina Lekaj Prljaskaj, a posljednja Sanja Udović (SDP).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku je zaiskrilo između Gordana Jandorkovića i SDP-ova Peđe Grbina. Jandroković je u nekoliko sekudi dodijelio Grbinu tri opomene te mu zaprijetio da će ga isključiti sa sjednice.

Grbin je rekao da bi Sabor trebao raspraviti o prigovoru zastupnice Benčić iz platforme Možemo!, bez obzira smatra li Jandroković da je prigovor osnovan ili neosnovan, jer se u protivnom radi o povredi Poslovnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jandroković mu je odgovorio da se ne slaže s njim, a Grbin mu je zatim prišao držeći u rukama Poslovnik i rekao da ga pročita. Predsjednik mu je tada izrekao treću opomenu, a Grbin je otišao do svoga mjesta i rekao: 

"Ovo što vi radite, ovo je sramota."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jandroković mu je odgovorio:

"Mislim da se potpuno neprimjereno ponašate."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjednicu Sabora pratite uživo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo