PROMJENA VREMENA / VIDEO Dijelove Dalmacije zahvatilo grmljavinsko nevrijeme, u Lici snimljena pijavica, bujice na ulicama Knina

Image
Foto: Screenshot/YouTube/Dalmacija Danas

Crometeo lovac na oluje iz Splita je u Lici snimio pijavicu koja se pojavila u 15 sati kod Gornje Ploče

8.6.2022.
21:03
Screenshot/YouTube/Dalmacija Danas
VOYO logo

Dijelove Dalmacije zahvatilo je grmljavinsko nevrijeme praćeno pljuskovima. U Kninu su oborine počele već oko podneva, a grmljavinsko nevrijeme uslijedilo je nakon 14 sati, piše Dalmacija Danas. Na ulicama grada nastale su bujice. Podaci stranice Pljusak.com pokazuju da su pale 33 litre kiše po kvadratnom metru.

Slično je i u Benkovcu gdje je palo 38 litara. Do 15 sati je u općini Kijevo palo 15 litara kiše po kvadratnom metru, a na području Sinja od dvije do sedam litara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše je zahladilo na kninskom području gdje se mjeri 16 do 19°C, što je 12 stupnjeva manje u odnosu na vrijednosti izmjerene u isto vrijeme jučer. Najtoplije je u dolini Neretve s temperaturama zraka do 28°C.

U dolini Neretve je najtoplije pa ondje temperatura zraka iznosi 28 stupnjeva. Crometeo lovac na oluje iz Splita je u Lici snimio pijavicu, piše Dalmacija Danas. Pijavica se pojavila u 15 sati kod Gornje Ploče u Lici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo