'Obećavam da neću pobjeći u Irsku' / Hrvatska ponovno pokazala veliko srce! U nekoliko sati sakupljeno dovoljno novca za Laurina kolica

Ostatak novaca bit će ili vraćen ili uplaćen u druge donacije onima kojima treba", objavila je u snimci na Facebooku

31.5.2019.
9:45
VOYO logo

Laura Lovošević dobit će nova invalidska kolica jer je u nekoliko sati nakon objave dirljivog statusa na Facebooku skupila 50.000 kn koja su joj bila potrebna za njih. 

"Ljudi, hvala Vam svima na uplatama. Skupilo se i više od 49.000 kuna. Čim dobijem nova kolica, objavit ću i svi ćete vidjeti. Ostatak novaca bit će ili vraćen ili uplaćen u druge donacije onima kojima treba", objavila je u snimci na Facebooku Laura te je preko Facebooka zamolila da joj se više ne uplaćuje novac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dirljivoj objavi Laura je u četvrtak popodne napisala da su kolica njezine noge te je zamolila za donacije. Status se brzo počeo dijeliti na društvenim mrežama, a objavljen je i u nekoliko medija. 24 sata kasnije, Laura je već objavila da je skupila dovoljno novca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANA VIJEST

"Ti svoje noge imaš, one hodaju, trče i skaču. Vjerojatno nisi dulje od minute u životu razmišljao kako je to kada ne možeš do napolitanki na polici, a udaljene su samo par koraka od tebe. Tih par koraka ja nemam, a voljela bi ih imati i trebam ih. Da nisi slučajno pomislio kako tražim sažaljenje, to je zadnja stvar koju trebam u životu. Ja trebam samo tu jednu minutu od tebe, da ti kažem jednu stvar. Imam snove i želje isto kao i ti, isto kao i svako dijete i čovjek na svijetu. Ne trebam ja ništa posebno, pametna sam, ambiciozna i želim živjeti normalan život kakav zaslužujem. Želim ići na fakultet, obrazovati se i biti što samostalnija. Ali kolica... kolica su moje noge... Ti svoje imaš, one hodaju, trče i skaču", napisala je Laura Lovošević u statusu prije dva dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što trebam su nova kolica, obećavam da neću pobjeći u Irsku. Šalu na stranu, nova kolica kakva trebam da normalno funkcioniram i radim sve što radi jedna normalna djevojka od dvadeset i jednu", napisala je Laura u toj objavi.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo