Javljaju s terena / VIDEO Kaos na cestama: Ogromne gužve, promet je usporen, a svi žele na more

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 115. km između čvorova Kutina i Lipovljani HAK zbog predmeta na kolniku vozače poziva na dodatan oprez.

3.6.2021.
12:10
VOYO logo

Promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom na ulasku te s Bosnom i Hercegovinom na izlasku, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 115. km između čvorova Kutina i Lipovljani HAK zbog predmeta na kolniku vozače poziva na dodatan oprez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promet teče usporeno u dužim kolonama vozila u pokretu na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru naplatnih postaja Lučko prema moru (A1). Iz smjera Buzin kolona je 8 km, a iz smjera Jankomira 6 km te je promet dodatno usporen zbog prometne nesreće.

Povećana je gustoća prometa na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika, na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo II i Kikovica u smjeru Rijeke, na A3 Bregana-Lipovac u oba smjera te na A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vremenski uvjeti idealni su za vožnju, no zbog brojnih radova i privremene regulacije prometa na pojedinim autocestama, državnim, županijskim i lokalnim cestama HAK upozorava na mogućnost povremenih zastoja i vožnje u koloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo