Briljantno! / VIDEO Krstičević nadmašio sam sebe: Dobro se namučio dok je pokušao objasniti aferu s kućom

Ministar obrane stvarno se potrudio objasniti aferu, ali nije mu baš išlo

30.1.2020.
15:35
VOYO logo

Ministar obrane, Damir Krstičević, komentirao je aferu sa svojom imovinskom karticom. Naime, prepolovio je vrijednost kuće, znajući da ju je platio dvostruko više, a u nju je i dodatno ulagao. 

Pokušao je objasniti što se tu točno dogodilo. Ovaj put, nadmašio je sam sebe. Dobro se namučio dok je pokušavao objasniti što je napravio s imovinskom karticom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče kuće u Žaboriću. Kad sam popunjava karticu aa.. Piše tip nekretnine. Ja kažem vikendica. Vidimo sada posjedovni list, da je kuća s okućnicom. Kad je pisalo površina, ja napišem 120 stambene površine. 

Vidimo sad nisam prijavio tih 182 kvadrata okućnice. I to je gola. Istina. Što se tiče kupnje kuće, kupljena 2004. godine. Aa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače kuća sagrađena 1982. godine, znaju se ljudi od kojih sam kupio. Kupoprodajni ugovor 160.000 eura. Ovjeren kod bilježnika, predan. Plaćen porez državi za tu kuću sa okućnicom, 302 kvadrata. 

Kad sam upisivao poreznu, odnosno kad sam upisivao imovinsku karticu u tom trenutku nakon dvanaest godina znam kako je izgledala ta unutarkuća i to sve skupa, ja sam to procijenija, nisam tada se veza na ovaj dio kupoprodajnog ugovora... 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jel piše opet u imovinskoj kartici približna procijenjena vrijednost. I ja sam stavio 83.000 eura. Znači tako je pisalo, ja sam to tako stavio, nisam nekog angažirao, nisam vodio računa o tome. I stavio sam znači opet. Sutra ja kažem koliko ona vrijedi, ja iskreno ne znam. Ako bi je prodavao, a nemam namjeru dal' bi dobio 160, dal' bi dobio 85. Mogao sam stavio u imovinsku karticu i taj iznos, mogao sam staviti i 200.000 eura, 500", kazao je Krstičević.

Pogledajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo