Lika na dlanu / VIDEO Ovo su vjerojatno najljepše četiri minute koje ćete danas vidjeti

Image
Foto: Screenshot You Tube

Brojne ljepote i destinacije Ličko-senjske županije godišnje posjete milijuni turista, a veliki turistički brendovi poput Plitvičkih jezera, otoka Paga, Nikole Tesle ili Senja prepoznati su diljem svijeta kao top turističke destinacije

21.1.2019.
11:50
Screenshot You Tube
VOYO logo

Turistička zajednica Ličko-senjske županije lansirala je novi promo film koji u četiri minute prikazuje sve ljepote ove prekrasne i raznolike županije. Od planina, rijeka i jezera do očaravajućih krajolika na obali.

Tako se u videu skladno isprepliću prirodne ljepote Plitvičkih jezera, impozantnog Velebita, čarobnih plaža otoka Paga, gastronomija, sport i rekreacija, zabava te kulturno-povijesna baština. Tu su i Brinje, Perušić, Otočac i Gacka, Smiljan, Gospić, Senj, Karlobag, Vrhovine, Zrće…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U periodu koji slijedi, ovaj će se turistički film prikazati na međunarodnim turističkim sajmovima te mnogobrojnim turističkim filmskim festivalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promotivni film snimljen je u produkciji Balduči Filma iz Zagreba, pod redateljskom palicom Bobbyja Grubića, trostrukog dobitnika prestižne nagrade Emmy i producentice Spomenke Saraga te gledatelje i potencijalne turiste vodi u avanturističku i zanimljivu šetnju Ličko-senjskom županijom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo