Radovi završeni prije 30 dana / Za popravak nadvožnjaka 6 milijuna, a curi na sve strane: 'Kod Bandića funkcionira samo odljev novca'

Sanacija nadvožnjaka Slavonske avenije ljetos je trajala dva i pol mjeseca

29.9.2019.
13:00
VOYO logo

Zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek u objavi na Facebooku  osvrnuo se na prodiranje vode s nadvožnjaka kod zagrebačke petlje na Slavonskoj aveniji. Kaže: "Iako su radovi završeni prije mjesec dana i koštali su 6 milijuna kuna, nadvožnjak je neispravan".

"Pod Bandićevom upravom u Zagrebu savršeno funkcionira jedino odljev novca iz proračuna. Nadvožnjak zagrebačke Petlje saniran je prije mjesec dana za šest (6) milijuna kuna! Voda prodire na više mjesta potpuno obnovljene oborinske odvodnje. Sanacija nadvožnjaka Slavonske avenije odvijala se ovog ljeta u trajanju od dva i pol mjeseca na dijelu iznad Avenije Marina Držića", napisao je zastupnik u svojoj objavi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petek dodaje kako je sanacija obuhvaćala zamjenu prijelaznih naprava i obnovu rasponske konstrukcije na južnom i sjevernom kolniku, sanaciju stupišta, ležajeva, upornjaka, sustava oborinske odvodnje te kompletne kolničke konstrukcije. 

Zatražio je, kaže, odgovore Gradske uprave o obnovi nadvožnjaka. Zanima ga tko je obavio nadzor radova, sastavio zapisnik o istom kao i podaci o izvođaču i garanciji obavljenih radova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naime, od puštanja u promet prošlo je samo 30 dana, a već su obavljeni popravci. Očito neuspješno" zaključuje Petek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo