BOGATA TRADICIJA / VIDEO RTL Danas u Samoboru sudjelovao na Fašniku. Nakon lanjske pauze, maškare protutnjale gradom, maske i krafne u izobilju

Image
Foto: RTL Danas

Samoborski fašnik najvažnija je i najveća turističko-zabavna manifestacija toga kraja. U doba prije korone znalo ga je posjetiti i do 200 tisuća ljudi

19.2.2022.
23:06
RTL Danas
VOYO logo

Od gusara, bubamara do nacija svih zemalja - ulicama Samobora, nakon godinu dana pauze, uživale su male maškare u povorci.

Ni korona niti kiša ovoga puta nisu uspjele pokvariti zabavu u Fašničkoj republici u kojoj je zavladala šarena plesna groznica, a tamo je bila i Donna Diana Prćić.

Fašnička bajka slavi 196. rođendan, a veselje je svake godine sve veće i veće. Kako joj govore osnovnoškolci koje je tamo zatekla, oni ovu tradiciju obožavaju. Vole dakako i krafne svih vrsta koje u ovom gradu nedaleko Zagreba nije nedostajalo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samoborski fašnik najvažnija je i najveća turističko-zabavna manifestacija toga kraja.
U doba prije korone znalo ga je posjetiti i do 200 tisuća ljudi. Nakon lanjske pauze, fokus je sada prije svega na samom održavanju uživo, a tako bi se trebao odvijati i iduća dva tjedna, odnosno do Pokladnog utorka, 1. ožujka.

Pogledajte kako nam je bilo na samoborskom fašniku u prilogu u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo